Köpvillkor

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:
Mono Content Group under varumärket Myntrör.se
Organisationsnummer: 556702-2123
E-postadress: info(a)myntror.se

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.
Samtliga priser är angivna inklusive moms.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:
  *   Brev
  *   Paket via DHL
Fraktfritt för brev eller paket som skickas till utlämningsställe. Önskar ni företagspaket går det att välja och priser presenteras i utcheckningen.
Leverans inom 1-5 dagar till din brevlåda eller närmaste utlämningsställe.
Paketleveranser till företag sker via DHL (levereras till angiven leveransadress, ange ej en Box adress).
Paketleveranser till privatpersone sker via DHL Mypack Collect (hämtas upp på ditt närmaste utlämningsställe).  
Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller max 15 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.
Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.
Returer skickas till:
Myntrör.se
Barsbrovägen 11
18569 Järfälla
Kontakta oss innan retur för info om returadress.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.
Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/